Tester

Bergen op Zoom | ICT

Word jij enthousiast van het testen van onze softwareoplossingen, om deze op een hoger niveau te brengen? En om de eerste steen te leggen aan deze nieuw te creëren functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bruynzeel Keukens staat al meer dan 80 jaren voor ‘de keuken die werkt’. Samen met het label Keller Keukens vormen wij de succesvolle Nederlandse merken bij DKG.  
De keukens worden volledig door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van de organisatie. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?

Als Tester ben je verantwoordelijk voor het testen van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten in en rond onze grafische productconfigurator PrimeFact, onze web-based Keukenconfigurator, en alle andere applicaties. Wanneer het team van Functioneel Beheerders de verschillende aanvragen hebben geïnventariseerd, worden deze verder vertaald naar een functioneel ontwerp en aangeboden aan de Software Ontwikkelaars. Aan jou de schone taak om te testen of het aan de functionele- en kwaliteitseisen voldoet.

PrimeFact en Dynamics CRM werken in onze organisatie naadloos samen met SAP. Deze systemen ondersteunen onze verkooporganisaties Bruynzeel Keukens, Keller Keukens en DKG Keukens en het hele proces van verkoop tot aansturing van de fabriek. Met de komst van onze Keukenconfigurator staan we aan de vooravond van een nieuwe manier van keukens configureren en verkopen.

Binnen ons ICT- team zijn wij actief op zoek naar iemand die een ruime ervaring heeft in het testen van software oplossingen. Met een actieve dynamische werkhouding en de drive, weet jij onze ICT-afdeling en interne klanten ook te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Je test onze ontwikkelingen in onze productconfigurator PrimeFact, de ontwikkelingen richting clouddiensten maar ook de interfaces en apps. Met jouw uitgebreide kennis help je naast het testen ook met het opstellen van functionele ontwerpen.

Je zal samenwerken met 4 functioneel georiënteerde collega’s en 5 Ontwikkelaars op complexe ontwikkelvraagstukken. Dat is echter niet het gehele ICT-team, dat bestaat in totaal nu uit 22 mensen en groeit nog steeds. Voldoende kennis in huis om te sparren en van elkaar te leren. 

In andere woorden, jouw dag ziet er als volgt uit:

 • Je test de ontwikkelde toepassingen, functioneel en technisch;
 • Je werkt mee aan het opstellen van functionele ontwerpen;
 • Je beheert de gerealiseerde oplossingen samen met de Functionele Beheerders;
 • Je ondersteunt het verbeteren van onze software-oplossingen en bespreekt dit met de betrokken stakeholders.

Op dagelijkse basis werk je ook met de Agile/Scrum methodiek.

Wie zoeken wij?
Jij hebt ervaring met het testen van software, om deze op een hoger niveau te brengen, en zo de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Jij neemt daarin het voortouw en je bent daarbij niet bang om met je voeten in de modder te staan. 

Om dat te realiseren:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie als tester;
 • Heb je ervaring met projectbeheer in een complexe ICT-omgeving;
 • Ben je kritisch en kan je vanuit een ICT-optiek verschillende vraagstukken en problematieken oppakken;
 • Ken je het principe van productconfiguratie en heb je het liefst kennis C#, Javascript, Webservices, SAP en SQL;
 • Heb je een analytisch- en procesmatig denkvermogen;
 • Heb je doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en stressbestendigheid;
 • Ben je het werken in een Agile/Scrum omgeving gewend;
 • Heb je vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Is het hebben van kennis van ICT-oplossingen in de meubel en/of keukenbranche zijn een absolute pré.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Direct een vast dienstverband.
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen.
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering).
 • Een iPhone.
 • Een laptop. 
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement.

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Debra de Vries, 06-42456485

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden