Veiligheidskundige

 | DKG De Keukenfabriek

Wat ga je doen?
Als Veiligheidskundige zorg je voor het initiëren, adviseren en uitvoeren van het arbo- en veiligheidsbeleid. Wat deze functie een extra mooie uitdaging geeft, is dat je te maken hebt met diverse werkgebieden, zoals kantoren, retailwinkels en onze moderne keukenfabriek.
Je neemt actief deel aan bij verbeter- of investeringsprojecten in verband met jouw kennis van fysieke veiligheid, arbeidsomstandigheden en technische affiniteit.
Je bent (mede) verantwoordelijk voor het uitvoeren van de RIE. Je zorgt dat deze actueel is en dat de benodigde onderzoeken worden uitgevoerd, zoals o.a. stofmetingen en ongevalsonderzoeken. Daarbij coördineer je een juiste registratie van ongevallen en bijna ongevallen. Jij spreekt mensen aan op onveilig gedrag op een opbouwende manier, zodat het de volgende keer beter gaat.

Daarnaast is kennis overdragen jou op het lijf geschreven. Je zorgt namelijk voor communicatie op het onderwerp veiligheid en geeft aanbevelingen. Ook geef je diverse veiligheidstrainingen over oa. gebruik PBM’s en specifieke veiligheidsinstructie. Je rapporteert aan de veiligheidsfunctionaris. Kortom, een leuke, belangrijke en verantwoordelijke functie binnen ons bedrijf.

Ben jij onze nieuwe Veiligheidskundige?
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding Middelbaar Veiligheidskunde en je zoekt een uitdaging voor 3 dagen per week. Je hebt al ervaring opgedaan binnen een productieomgeving en bent toe aan een 2e stap in je carrière. Je hebt een duidelijke affiniteit met techniek. Daarnaast ben je communicatief in staat, om in het spanningsveld van de fabriek, wetgeving en management te acteren. Je bent analytisch ingesteld, sterk in plannen en organiseren en resultaatgericht. Je bent zowel zelfstandig als ook een echte teamplayer.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook ons internationale netwerk. Samen komen wij verder.
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Reageer dan via onze website: https://werkenbij.dkggroep.nl/.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06-10818648.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden