Notice: Trying to get property of non-object in /data/sftp/bruynzeel/werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Verkoopadviseur

Amsterdam e.o., Den-Haag e.o., Zwolle en Almere | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; wij verkopen geen keukens. Bij Bruynzeel Keukens staat elke dag in het teken van het waarmaken van de klantbehoefte. Dat gaat verder dan de verkoop van een keuken alleen. De zoektocht naar een nieuwe keuken start namelijk bij inspiratie.
 
Als Verkoopadviseur speel jij een belangrijke rol bij de oriëntatie voor een nieuwe keuken. Jij verdiept je in wensen van de klant en op basis daarvan geef jij de beste adviezen. Wat voor stijl vinden ze bijvoorbeeld mooi? Hoe groot is de beschikbare ruimte? En wat is eigenlijk de samenstelling van het huishouden? Het kan zijn dat de klant hier zelf al ideeën over heeft of dat jullie gezamenlijk tot een wensenlijst komen. Transparante, eerlijke communicatie staat hierbij voorop.
 
Per klant verwerk je alle wensen en behoeften tot een mogelijke keukenopstelling. Jouw ontwerp is naast mooi vooral ook praktisch en functioneel. Denk hierbij aan de ideale werkhoogte, de juiste kast- en lade indeling of de diverse opties op het gebied van apparatuur en materiaalkeuze. Valt dit in de smaak? Pas dan ga je over tot het daadwerkelijk aankopen van de keuken.
 
Elk keukenvraagstuk vraagt om een persoonlijke oplossing. Alleen zo kan je de ideale keuken bezorgen. Om dat te kunnen doen, volgen we nauwlettend de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de wereld van interieur(styling). Mede door onze ervaringen maar ook door de input van onze klanten. Als Verkoopadviseur doe je dan ook elke dag nieuwe inzichten en kan je jouw nieuwe ideeën direct in praktijk brengen bij de volgende klant!
 
Wat je van ons kan verwachten
Zodra je in dienst komt start je meteen met ons intern opleidingsprogramma van 2 weken. Daarna blijf je je verder ontwikkelen met ons digitale trainingsprogramma en natuurlijk mag een training on the job niet ontbreken. Het totale inwerktraject duurt 26 weken. In die tijd brengen wij je de nodige (product)kennis bij. Je wordt opgeleid tot een keukenstylist met een eigen signatuur én een eigen visie. De opleiding wordt afgesloten met een examen en een officieel erkend diploma. Dit maakt een baan als Verkoopadviseur bij Bruynzeel Keukens uniek!

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om je eigen paden te bewandelen. Binnen de functie en binnen Bruynzeel Keukens. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen Bruynzeel Campus waar je meer dan 200 (online) opleidingen kunt volgen! Daarnaast bieden wij jou:

  • Een goed salaris met passende provisieregeling
  • Bij aanvang direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering)
  • Een goede pensioenregeling
  • Sterke overige arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende bedrijfscultuur

Benieuwd naar Bruynzeel Keukens als werkgever? Kijk dan op Glassdoor en Indeed!
 
De vacature is voor minimaal 24 uur en maximaal 38 uur per week. Werken op koopavond, in het weekend op of zon- en feestdagen maakt onderdeel uit van je functie.
 
We hebben mogelijkheden in onze winkels in Amsterdam e.o., Den-Haag e.o., Zwolle en Almere.

Wat wij van jou verwachten
Voor ons staan persoonlijkheid en interesse in het vak voorop. Wij zoeken dan ook collega's die hun ervaring, kennis en passie willen overbrengen op de klant. Alles draait om het adviseren en inspireren op het gebied van interieur. Niet verkopen maar helpen aankopen, dat is werken bij Bruynzeel Keukens!
 
Ervaring in de keukenbranche is niet persé nodig. Competenties als technisch inzicht en het tekenen van een keukenontwerp leer je tijdens ons opleidingstraject. Ervaring met langdurig en intensief klantcontact (bijvoorbeeld binnen de hospitality branche of horeca) geniet wel de voorkeur.
 
Klaar voor de uitdaging?
Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en inspireer ons met jouw motivatie.
 
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ingrid Cornelissen, Recruiter, via T. 06 28 26 63 55.
 
Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Flexibiliteit

Uitgebreid inwerktraject waarin we je klaarstomen voor een carrière binnen Bruynzeel Keukens (MOK)

Mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Persoonlijke bedrijfscultuur

Vervul de keukenwens van de klant

Doorgroeimogelijkheden

Bonusregeling

Provisieregeling

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder