Verkoopmanager

Heerlen | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct

Sta jij wel eens stil bij de vraag waarom je doet wat je doet? En als je dat doet, wat is dan jouw antwoord?

Wat ga je doen?
Het durven stellen van de waarom-vraag. Dat is dé karaktereigeschap van een Bruynzeeler. Bij Bruynzeel Keukens gaan wij namelijk veel verder dan het verkopen, produceren en monteren van een keuken. Wij maken de klantbehoefte echt waar en staan dan ook voor 'de keuken die werkt'.

Als Verkoopmanager ben jij diegene die de Verkoopadviseurs coacht bij het realiseren van een mooie en functionele keuken voor onze klanten. En dat draait bij ons niet om snelle verkoop maar wij geloven in de kracht van communicatie en inspiratie. Dat is dan ook precies de manier waarop jij straks de leiding neemt over het filiaal. Door jouw inspirerende manier van coachen laat jij de vijf Verkoopadviseurs groeien. Op persoonlijk én professioneel gebied. Samen gaan jullie voor resultaat: het waarmaken van de klantbehoefte.

Jij bent diegene die voor een optimale sfeer en een goede samenwerking zorgt. Je verdeelt de dagelijkse werkzaamheden evenredig over de medewerkers, voert de beoordelings- en planningsgesprekken en draagt bij aan hun ontwikkeling door proactief kennis te delen.  Jij bent hèt voorbeeld voor je collega’s.

Hoe jouw takenpakket er verder nog meer uitziet? Jij bent straks ook verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen van de winkel. Op drukke momenten sta je zelf ook op de vloer en begeleid je de klant van idee naar concrete keuken. Daarnaast stel je samen met de Accountmanager B2B de offertes voor koopwoningprojecten voor en ben je actief betrokken bij het realiseren van marketingacties.

Met jou als Verkoopmanager worden zowel onze klanten als de medewerkers echte ambassadeurs van Bruynzeel Keukens!
 
Wie je bent
Je hebt een open persoonlijkheid met een natuurlijke interesse in mensen. Je kunt een persoonlijke klik maken met ieder type klant en zijn of haar behoefte begrijpen. Jij neemt de tijd om de klant te leren kennen en zo tot een passende keuken te komen. Met de Verkoopadviseurs die je aanstuurt ga je op dezelfde wijze om. Je houdt rekening met ieders sterke punten en ontwikkelkansen. Jij bent immers hun coach. Het leiding geven zit van nature in je en je wordt enthousiast als je hen ziet groeien.

Daarnaast beschik je over:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 4 jaar leidinggevende werkervaring in de keukenbranche;
 • Je bent gewend een commercieel team aan te sturen en je weet de verkoopresultaten naar een hoger niveau te tillen door intensieve teamcoaching en individuele begeleiding;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en een goede Engelse spreekvaardigheid;
 • Je bent flexibel inzetbaar binnen de openingstijden van de winkel. Werken op koopavond, in het weekend op of zon- en feestdagen maakt onderdeel uit van je functie.

Waarom kies je voor Bruynzeel?
Bruynzeel Keukens staat voor de keuken die werkt. Al sinds 1937 ontwerpen, maken en verkopen wij keukens die functioneel èn mooi èn betaalbaar zijn. Bij alles wat we doen maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen. Functionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Bruynzeelers zijn doeners en waar makers. Voor onze klanten, voor elkaar en vooral met elkaar.

Wij werken hard aan de duurzaamheid van onze keukens. Wist je dat onze grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen komen? Dat maakt ons de eerste én enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert.

Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om je eigen paden te bewandelen. Binnen de functie en binnen Bruynzeel Keukens. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen Bruynzeel Campus waar je meer dan 200 (online) opleidingen kunt volgen!

Daarnaast bieden wij:

 • een marktconform salaris en een eindejaarsuitkering;
 • een winkelbonus;
 • een contract met uitzicht op vast dienstverband;
 • een goede pensioenregeling;
 • een leaseauto;
 • 24 vakantiedagen en 5 ATV dagen
 • diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering);
 • mobiele telefoon;
 • eigen ondernemerschap;
 • een afwisselende baan met veel werkplezier. 

Al je commerciële talenten kun je bij ons kwijt, net als je passie voor keukens. Voordat je in de winkel begint, volg je ons interne opleidingsprogramma. In zes weken
krijg je een uitgebreide opleiding van ons product en een intensieve verkooptraining.

Benieuwd naar Bruynzeel Keukens als werkgever? Kijk dan op Glassdoor en Indeed!

Meer informatie of meteen solliciteren?
Ben jij de Verkoopmanager die wij zoeken? Aarzel dan niet te lang en solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton en inspireer ons met jouw motivatie.
 
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ingrid Cornelissen, Recruiter, via T. 06- 28 26 63 55.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Flexibiliteit

Uitgebreid inwerktraject waarin we je klaarstomen voor een carrière binnen Bruynzeel Keukens (MOK)

Mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in materialen en techniek

Persoonlijke bedrijfscultuur

Vervul de keukenwens van de klant

Doorgroeimogelijkheden

Bonusregeling

Provisieregeling

Leaseauto

"Het vergroten van het marktaandeel is een uitdaging die ik graag aan ga!"
Popke Veenstra, Accountmanager @ Noord-Oost Nederland

Een keuken is in mijn functie niet eens het allerbelangrijkste. Het is er slechts een klein onderdeel van. Waar het mij vooral om gaat, is het leveren van een goede dienstverlening. Alles draait om persoonlijke aandacht; bij de klant, bij de opdrachtgever aan tafel en natuurlijk ook richting de collega's. Als wij projecten winnen, dan winnen wij door hoe wij met onze klanten omgaan. Persoonlijke aandacht en transparante communicatie, dat past bij mij.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder