Werkvoorbereider keukens

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct
Wij zoeken voor onze Klantenservice Koopwoningen  in Bergen op Zoom een fulltime

Werkvoorbereider keukens
 

Een nieuwe keuken kopen doe je niet iedere dag. Voor veel mensen is het een grote stap en daarom is van het belang dat onze klanten van aankoop tot plaatsing de beste service ontvangen. Als Werkvoorbereider keukens bereid jij projecten voor en controleer jij alle binnengekomen orders. Jij verdiept je in het ontwerp en optimaliseert de keuken waar nodig. Op basis van de tekeningen en het inmeetrapport bekijk jij of de bestelde keuken daadwerkelijk in de ruimte past en of de keuken technisch klopt. Dat wil zeggen: is de draairichting van het keukenkastje goed, heeft de keuken de juiste afstand tot de muur en zijn de stopcontacten wel op de juiste plek geplaatst. Eventuele aanpassingen overleg jij met de verkoper en gezamenlijk zorgen jullie dat de keuken zonder problemen geplaatst kan worden. Daarna draag je de order over aan de klantbegeleider die het verdere proces inclusief de montagevraagstukken begeleidt.

Wie zoeken wij?
Technische tekeningen hebben geen geheimen voor jou. Jij visualiseert de keuken en weet zo alle details nauwkeurig te controleren. Bouwkundig inzicht is essentieel, jij denkt namelijk met de verkoper en de klant mee. Jij bent oplossingsgericht en geeft het beste advies voor de keukenvraagstukken van de klant.
Op jouw CV staat verder:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technische functie (bijv. werkvoorbereider of technisch tekenaar) of in specifieke keukenervaring;
  • Een studie bouwkunde is een pré.
Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Het team dat op je wacht bestaat uit elf andere werkvoorbereiders. Daarnaast heb je veel contact met de verkopers en klantbegeleiders, dus goede communicatieve vaardigheden mogen ook niet ontbreken.

Wat bieden wij?
Bovenal een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat de dag al haast voorbij is voordat je eraan begonnen bent. Je komt te werken op een afdeling met leuke en enthousiaste collega’s, bij een Europese top 5 speler van keukenfabrikanten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie via de sollicitatiebutton op deze webpagina. Graag tot ziens!

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"De combinatie van service leveren en kennis overdragen maakt mijn baan uitdagend"
Machuut van den Bos, Service monteur @ Zuid-Holland

Doordat ik achter de materialen die wij gebruiken sta, kan ik de kwaliteit leveren die nodig is. Mijn kennis over deze materialen probeer ik ook zo goed mogelijk over te brengen op mijn collega’s hier bij Bruynzeel Keukens maar ook op andere monteurs die onze keukens moeten plaatsen. Daarom ben ik regelmatig in India, Dubai of Marokko om monteurs en aannemers te helpen bij de installatie van de keuken. Zo leveren wij ook buiten Nederland de kwaliteit die wij willen leveren.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder