Werkvoorbereider Keukens

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen, Oost-Brabant/Noord-Limburg | Bruynzeel Keukens
Wij zoeken als uitbreiding voor ons Technisch Bureau 

ORDERVERWERKER / WERKVOORBEREIDER KEUKENS
Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen, Oost-Brabant/Noord-Limburg 
 

Een nieuwe keuken kopen doe je niet iedere dag. Voor veel mensen is het een grote stap en daarom is het van belang dat onze klanten van aankoop tot plaatsing de beste service ontvangen.

Als werkvoorbereider ben je lid van een klantenteam. Samen ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, optimaliseren en uitleveren van de keukens van jouw team. Jij verdiept je in het ontwerp, technische haalbaarheid en optimaliseert de keuken waar nodig in samenspraak met je collega’s in de winkel. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en vanwege de samenwerking met de winkel, ben je regelmatig in de winkel aanwezig.
Op basis van de tekeningen en het inmeetrapport van de projectleider bekijk jij of de keuken daadwerkelijk in de ruimte past. Aansluitend bestel je de keuken. Eventuele aandachtspunten voor de monteur leg je vast in een montage instructie. Mocht een monteur vragen hebben tijdens de plaatsing van de keuken, dan help je hem verder op weg.

Na plaatsing van de keuken en ontvangst van het opleverformulier bepaalt de klantbegeleider samen met het team de vervolgstappen. Mocht de klantbegeleider jouw hulp nodig hebben bij het oplossen van de service, dan ben je altijd bereid om hem of haar te helpen.

Wat zoeken wij?

Technische tekeningen en keukens hebben geen geheimen voor jou. Jij visualiseert de keuken en weet zo alle details nauwkeurig te controleren. Bouwkundig inzicht is essentieel. Jij bent oplossingsgericht en geeft het beste advies voor de keukenvraagstukken van de klant. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op keuken gebied.
 

Op jouw CV staat verder:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring (bijv. werkvoorbereider of orderverwerker) bij een keukenbedrijf;
  • Affiniteit met keukentechniek;
  • Een service verlenende houding;
  • Ervaring met het werken binnen een team.
Je bent gekoppeld aan 1 of meerdere winkels en werkt samen met je collega’s van het technisch bureau om de gestelde doelen te behalen. Je bent vrij om te bepalen vanuit welke locatie je werkt (winkel, thuis of op het hoofdkantoor).
 
Wat bieden wij?
Bovenal een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat de dag al haast voorbij is voordat je eraan begonnen bent. Je komt te werken op een afdeling met leuke en enthousiaste collega’s, bij een Europese top 5 speler van keukenfabrikanten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie. Je kunt je CV en motivatie mailen naar Harry Janvier, HR Adviseur via hjanvier@dkgservices.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Dion van Roon – Teamleider Technisch Bureau op 06-13 480 307.

In verband met de vakantieperiode volgt de eerste reactie op sollicitaties na de sluitingsdatum (31 augustus 2021)

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden