Werkvoorbereider Technische Dienst

Drebbelstraat 7 in Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct

Werkvoorbereider Technische Dienst
 
Wil jij je carrière als Werkvoorbereider voortzetten in één van de modernste en grootste keukenfabrieken van Europa? Vind je het daarnaast interessant om nauw betrokken te zijn bij de investering van nieuwe machines? Solliciteer dan direct naar deze functie van Werkvoorbereider!
 
 
Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider Technische Dienst verricht je voorbereidings- en planningswerkzaamheden voor onderhoud en verbeteringen aan productie-installaties. Je plant periodieke inspecties en preventief onderhoud op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied en zorgt ervoor dat storingen worden verholpen aan de productielijnen.
Je hebt een rol in investeringsprojecten zoals de aankoop van machines en plant werkzaamheden van eigen monteurs en derden in. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor planning, materialen en voorschriften. Verder valt onder jouw verantwoordelijkheid:
Het onder controle houden van de gemaakte onderhoudskosten en de inkoop van goederen en diensten horen tot jouw taken.
 
Hiernaast houd je je, samen met je collega werkvoorbereider TD, bezig met het begeleiden, coachen en instrueren van circa 12 monteurs, 1 milieumedewerker, 1 magazijnmeester en externe monteurs. Je rapporteert aan de manager Technische Dienst.
 
 
Wat zoeken wij:
Je beschikt over een HTS-diploma WTB of E en/of vergelijkbaar werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een productiebedrijf en met werken met geautomatiseerde onderhoudsbeheerssystemen (SAP-Plant Maintenance is een pré);
 
Verder heb je goede kennis van Duits en beschik je over goede sociale vaardigheden en weet mensen mee te nemen in de projecten en aan te spreken op zijn/ haar verantwoordelijkheden. Je hebt gevoel voor veiligheid, orde, netheid en systematiek. Je bent een initiatiefrijk persoon, bent kritisch en je hebt een servicegerichte instelling.
 
 
Onze arbeidsvoorwaarden:
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
 Dit kan je van ons verwachten:

  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, en een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen
  • Een iPhone
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
Daarnaast organiseren wij regelmatig gezamenlijke activiteiten om het wij-gevoel binnen het DKG team te versterken. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!
Geïnteresseerd?:
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Kim van Veldhuizen (HR Adviseur), telefoon: 06-10818648 of Marc Luijkx, (Manager  Technische Dienst), telefoon: 06-2206 5718
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder