Winkelverantwoordelijke

Rotterdam of Spijkenisse | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct

Lijkt het je interessant om samen met de klant tot de ideale keuken te komen en zo iedere dag weer de klantbehoefte waar te maken? En is het coachen en begeleiden van een team jouw ding? Solliciteer dan op deze functie van Winkelverantwoordelijke!
 
Wat ga je doen?
 
Bij Bruynzeel Keukens staat elke dag in het teken van het waarmaken van de klantbehoefte. Dat gaat verder dan de verkoop van een keuken alleen. De zoektocht naar een nieuwe keuken start namelijk bij inspiratie.

Wist je dat één op de vier huishoudens een Bruynzeel keuken heeft? Bij Bruynzeel Keukens draait alles om de goede relatie met je klanten. Deze begint op het moment dat de klant de winkel binnenkomt. Jij weet als geen ander wanneer je op een klant moet afstappen. Wil de klant nog even rondkijken of kun je al in gesprek gaan? Jouw persoonlijke benadering zorgt ervoor dat de klant een goed gevoel krijgt over Bruynzeel. Je verdiept je in de klant en laat vakmanschap zien door met de juiste suggesties te komen. Transparante, eerlijke communicatie staat hierbij voorop.

Ook na aankoop blijf je betrokken bij de order tot de keuken daadwerkelijk geplaatst is bij de klant. Bij dit gehele proces ben je hèt voorbeeld voor je collega’s. Je zorgt voor een optimale samenwerking met jouw team. Zo verdeel je de dagelijkse werkzaamheden binnen het verkoopteam en wijs je afspraken toe aan de Verkoopadviseurs. Je coacht, begeleidt en ondersteunt hen om hen te laten groeien en gezamenlijke doelstellingen te behalen.
 
De verkoopadviseurs uit jouw team worden rechtstreeks door de clustermanager aangestuurd, jij ondersteunt hem/haar hierbij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (commerciële) doelstellingen van je winkel. Zo bereid je samen met de accountmanager B2B offertes voor koopwoningprojecten voor.
 
Elk keukenvraagstuk vraagt om een persoonlijke oplossing. Alleen zo kun je de ideale keuken bezorgen. Om dat te kunnen doen, volgen we nauwlettend de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de wereld van interieur(styling). Mede door onze ervaringen maar ook door de input van onze klanten.
 
Wie je bent
Je hebt een open persoonlijkheid en een natuurlijke interesse in mensen. Je kunt een persoonlijke klik maken met ieder type klant en zijn of haar behoefte begrijpen. Jij neemt de tijd om de klant te leren kennen en zo tot een passende keuken te komen. En met de medewerkers die je aanstuurt ga je op dezelfde wijze om. Jij bent immers hun coach en je wordt enthousiast als je hen ziet groeien.
Daarnaast beschik je over:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in retail;
 • Ervaring in de keukenbranche is een pré;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en een goede Engelse spreekvaardigheid;
 • Je bent flexibel inzetbaar binnen de openingstijden van de winkel. Werken op koopavond, in het weekend op of zon- en feestdagen maakt onderdeel uit van je functie.

Waarom kies je voor Bruynzeel?
Bruynzeel Keukens staat voor de keuken die werkt. Al sinds 1937 ontwerpen, maken en verkopen wij keukens die functioneel èn mooi èn betaalbaar zijn. Bij alles wat we doen maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen. Functionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Bruynzeelers zijn doeners en waar makers. Voor onze klanten, voor elkaar en vooral met elkaar.

Wij werken hard aan de duurzaamheid van onze keukens. Wist je dat onze grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen komen? Dat maakt ons de eerste én enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert.

Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij:

 • een marktconform salaris en een eindejaarsuitkering;
 • een winkelbonus;
 • diverse collectieve verzekeringen;
 • een goede pensioenregeling;
 • mobiele telefoon;
 • werkdagen die al voorbij zijn voordat je eraan begonnen bent;
 • eigen ondernemerschap;
 • uitstekende bedrijfscultuur. 

Benieuwd naar Bruynzeel Keukens als werkgever? Kijk dan op Glassdoor en Indeed!
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Ben jij de Winkelverantwoordelijke die wij zoeken? Aarzel dan niet te lang en solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton en inspireer ons met jouw motivatie.
 
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ingrid Cornelissen, Recruiter, via T. 06- 28 26 63 55.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Flexibiliteit

Uitgebreid inwerktraject waarin we je klaarstomen voor een carrière binnen Bruynzeel Keukens (MOK)

Persoonlijke bedrijfscultuur

Vervul de keukenwens van de klant

Doorgroeimogelijkheden

Bonusregeling

Provisieregeling

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder