Jij realiseert de ideale keuken op maat, passend bij elke klant

Het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker maken voor zoveel mogelijk mensen. Daar staan we voor bij Bruynzeel Keukens. Luisteren naar de klant staat hierbij centraal: iedereen is anders en heeft andere wensen op het gebied van stijl, ruimte en budget. Door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een mooi, functioneel én betaalbaar keukenontwerp, krijgt elke klant een keuken die écht bij hem of haar past. Door jouw inlevingsvermogen en creativiteit, zal elke keuken die je ontwerpt dan ook helemaal anders zijn.

Als keukenadviseur bij Bruynzeel Keukens verkoop je niet zomaar een keuken. Naast de verkoop van een keuken denk je in alle aspecten mee: van adviezen op het gebied van stijl en de indeling van de keukenruimte tot het in kaart brengen van de levenssituatie. Als expert ontwerp jij een complete keuken op maat voor elke klant. En daarbij is onderhandelen niet nodig: we hanteren bij Bruynzeel Keukens namelijk een transparant prijsbeleid. Zo kan de klant écht ontspannen aankopen en kun jij jezelf focussen op het ontwerp van de keuken.

Verkoop staat in het teken van klantbeleving

We hebben allemaal een keuken nodig, maar ieder heeft zijn eigen wensen als het gaat om stijl, ruimte en budget. Of het nu gaat om een keuken in een studentenwoning of in een seniorenflat. De verkoop van een keuken is niet zomaar iets. Het is een bijzonder en uitdagend proces. Om de klantreis zo uitgebreid mogelijk te maken, speelt beleving en inspiratie een heel grote rol. Als Aankoopadviseur weet jij dat persoonlijke aandacht een must is voor een ijzersterkte verkoopstrategie. Want jij kijkt verder en bent van nature heel nieuwsgierig. Door precies de juiste vragen te stellen, door te vragen en goed te luisteren, zorg je ervoor dat de klant zich gehoord voelt en uiteindelijk een keuken uitkiest die perfect bij hem of haar past.

Durf te investeren in jezelf!

Kun jij niet wachten om jezelf continu te blijven ontwikkelen om zo de beste te blijven in jouw vakgebied? Dan zit je bij Bruynzeel Keukens goed! Via een intern opleidingstraject kun jij er mede zelf voor zorgen dat je op de hoogte blijft van alle trends en ontwikkelingen. Jij kunt alles uit jezelf halen en zo krijg je precies de kennis die jij nodig hebt voor een succesvolle invulling van jouw functie. Na dit opleidingsprogramma ben je op de hoogte van alle ins & outs van materiaalgebruik, apparatuur en technische tekeningen. En dit is nog maar een greep uit alles wat jij bij Bruynzeel Keukens kunt leren. Naast het opleidingsprogramma kun je namelijk ook gebruik maken van onze eigen Bruynzeel Campus, waar je meer dan 200 (online) opleidingen kunt volgen! Zo kun jij jezelf continu blijven ontwikkelen. Waar wacht je nog op?