Over ons

Werken bij Bruynzeel Keukens is…
warm, dynamisch en natuurlijk hard werken.

Er heerst een persoonlijke sfeer, gericht op jezelf zijn. Wij zijn namelijk blij als jij je thuis voelt. Elke dag hebben we een klus te klaren met elkaar. Om waar te maken wat we de klant beloven, gaat het bij ons om de bijdrage die je levert aan de organisatie. Je bent een onmisbare schakel. 

Arbeidsvoorwaarden

We zorgen goed voor onze medewerkers, zodat iedereen gedreven en enthousiast aan de slag kan. Daarom hebben we arbeidsvoorwaarden samengesteld waar we trots op zijn.

Lees meer

Cultuurwaarden 

Voel je thuis bij Bruynzeel Keukens. We maken het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker. Iedere medewerker is een onmisbare schakel in onze organisatie. We doen het samen.

Lees meer

Onboarding

We willen dat jij je snel thuis voelt. Een goede relatie en een goed resultaat, daar richten we ons op. Daarom besteden we graag aandacht aan onze cultuur en natuurlijk het onboardingstraject. 

Lees meer

Maak kennis met het team

John Recruiter

Recruiter

" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetut adipiscing elit.

John Designer

UX Designer

" Quisque ut volutpat tellus, quis molestie eros.

John Frontend

Front-end developer

" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetut adipiscing elit.

John Backend

Back-end developer

" Quisque ut volutpat tellus, quis molestie eros.

DKG Groep

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. We maken onze merken letterlijk zelf. Dat doen we in DKG De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van DKG. Maar het maken van merken gaat natuurlijk verder dan de keukens alleen. Vanuit twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van private labels. Dat doen we vanuit DKG Keukens.