Organisatie

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. We maken onze merken letterlijk zelf. Dat doen we in DKG De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van DKG. Maar het maken van merken gaat natuurlijk verder dan de keukens alleen. Vanuit twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van private labels. Dat doen we vanuit DKG Keukens.

Verkoopkanalen

Van een compacte keuken voor een klein stadsappartement tot eiland-opstelling in een groot, vrijstaand huis. Er is altijd wel een keuken die binnen de woning past. Als projectleverancier van miljoenen keukens in Nederland snappen we de behoefte van de koper. Als verlengstuk van het project ontvangen we particuliere kopers gastvrij in één van onze winkels of bij onze dealers. Ook bieden wij een variëteit aan keukens die geschikt zijn voor de huurdersmarkt. Van een simpele basisopstelling tot luxe keuken voor het hoger segment huurwoningen. 

Winkel Bruynzeel

Retail

Onze 28 winkels zitten verspreid over heel Nederland. Daar verkopen wij onze keukens in allerlei soorten en maten aan particulieren. Om de keuken zo snel en goed mogelijk bij de klant te leveren, hebben wij klantteams in het leven geroepen. Bij het verkoopkanaal Retail hebben we namelijk een belangrijk doel: 100% ambassadeurs. En zo behandelen we onze klanten ook.

Lees meer
B2B Bruynzeel

B2B

Huur je een woning in Nederland? Dan is de kans groot dat jouw keuken van komt. Ondanks dat de uiteindelijke gebruiker hetzelfde is als bij andere verkoopkanalen, hebben wij met een andere doelgroep te maken. Wij spreken de aannemers, makelaars, woningcorporaties en eigenaren van panden om keukens aan te leveren. 

Lees meer
Dealers Bruynzeel

Dealers

Bij het verkoopkanaal dealers verkopen we keukens aan retailers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste markten zijn Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Klanten krijgen niet alleen de keukens van ons, ook leveren wij écht persoonlijke service waarmee we ze helpen de keukens zo goed mogelijk te verkopen. 

Lees meer
De Keukenfabriek

DKG De Keukenfabriek

In de Keukenfabriek produceren we ongeveer 18.000 keukenkasten en 2.500 keukens per week. Dat doen we voor onze verkoopkanalen B2B, dealers en retail. Het materiaal voor de keukenkasten komt bij ons binnen als grote platen. Vervolgens gaat het de hele fabriek door tot we een keukenkast van hoge kwaliteit hebben.  

Lees meer
DKG Services

DKG Services

Bij DKG Services halen we het maximale uit onze ICT-systemen en daarmee uit onze gebruikers. Het is een cruciaal technisch hoogstandje waarmee we onze voorsprong in de markt behouden. Geen enkele afdeling zit op zoveel plekken in Bruynzeel Keukens als wij. We zien echt álle onderdelen van het bedrijf.  

Lees meer