DKG Services

DKG Services verbindt Bruynzeel Keukens 

“Onze software is écht vooruitstrevend. Zo gebruiken wij technieken uit de game-industrie in onze software voor keukens. Je kan hier veel leren en daar krijg je dan ook alle vrijheid in.”- Martijn Leenknegt, manager ICT  

Wat we doen bij DKG Services
Bij DKG Services leveren we de maximale service aan de overige bedrijven binnen DKG. We ondersteunen hierbij van begin tot eind. Dit doen we vanuit meerdere disciplines: ICT, Marketing, HR en Finance.

Een enorme betrokkenheid
De verschillende afdelingen binnen DKG Services werken intensief samen. Hier ligt ook onze kracht. Door onze aanpakkersmentaliteit en resultaatgerichtheid zorgen we er als bedrijf voor dat het de bijna 1.000 medewerkers binnen DKG aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om goed werkende ICT-systemen of om het bedenken van een nieuwe marketingcampagne; wij zijn pas tevreden als iedereen dat is. Alles wordt uit de kast getrokken voor het beste eindresultaat.

“DKG Services bestaat echt uit een leuke groep mensen. De betrokkenheid is enorm. Door corona hadden we personeelstekorten in de Keukenfabriek. En dus zijn wij daar zelf naartoe gegaan om orders te verwerken.” – Martijn Leenknegt, manager ICT

Onze bestaansreden
Wij willen het leven in en om de keuken zo makkelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Dat kan alleen wanneer we de maximale service leveren. Goed afgestemde processen en optimale dienstverlening zorgen hierbij voor een fijne werkomgeving. En dat draagt weer direct bij aan het makkelijk en goed verkopen van keukens. Op deze manier maken wij bij DKG Services echt het verschil in de markt.

Werken bij DKG Services
Je komt te werken in een informele werkcultuur waarin je jezelf kunt zijn en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Als je de ambitie hebt, kun je makkelijk doorgroeien binnen DKG Services of een van de overige bedrijven binnen DKG. Bij ons is geen enkele dag hetzelfde. Ondanks de waan van de dag word je telkens weer uitgedaagd om te improviseren, snel te schakelen en prioriteiten te stellen. Echt iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures en vind de baan die bij je past.