DKG de Keukenfabriek

Met plezier samen presteren, daar staan we voor in de Keukenfabriek!

‘’Wat ik mooi vind aan de Keukenfabriek is dat hier de operatie is. Elke dag leveren we samen iets op.’’ – Jeffrey Carol, directeur de Keukenfabriek

Wat we doen bij de Keukenfabriek
In de Keukenfabriek produceren we ongeveer 3.000 keukens per week. Dat doen we voor onze verkoopkanalen B2B, dealers en retail. Het materiaal voor de keukenkasten komt bij ons binnen als grote platen. Deze gaan vervolgens het volledige productieproces door tot we een keukenkast van hoge kwaliteit hebben.  

Samenwerking is cruciaal
Elk onderdeel van de keuken is belangrijk. Juist omdat er verschillende afdelingen zijn, is samenwerking cruciaal om tot het gewenste resultaat te komen. De teamleiders zijn van begin tot eind verantwoordelijk voor hun afdeling. Denk aan assemblage of engineering. Zo maakt de één fronten, terwijl de ander werkt aan het onderhoud van de machines. Wij vinden het belangrijk dat de teamleiders en het MT hun werkplek in de fabriek hebben. . Alleen als we als één geheel betrokken zijn en samenwerken, presteren we optimaal.

De verschillende afdelingen
Op elke afdeling werken we aan een onderdeel van de keukens. Bij de onderdelenproductie zorgen we dat de fronten en rompen gemaakt, gecontroleerd en gelakt worden. Ook zijn er losse onderdelen zoals bijvoorbeeld plinten en bestekbakken die door de colli-afdeling worden ingepakt om vervolgens bij de juiste keuken te worden toegevoegd. De technische dienst voert het onderhoud van de machines uit. Daarnaast zorgt de planningsafdeling ervoor dat de aansturing goed verloopt. En nog veel meer! Er zijn genoeg mogelijkheden voor jou.

‘’Mijn overtuiging is dat kwaliteit en productiviteit vanzelf komt wanneer je met plezier naar je werk gaat.  Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan samenwerking en werkplezier.’’– Jeffrey Carol, directeur de Keukenfabriek

Onze eigen waarden en cultuur
Met plezier samen presteren. Daar staan we voor binnen de Keukenfabriek. Onze medewerkers, teamleiders en teamcoaches hebben samen mooie waarden geformuleerd. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. We leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van elke keuken. 

  • We denken in oplossingen en komen met concrete voorstellen.
  • Wij vragen en bieden elkaar hulp.
  • Wij staan open voor onderlinge feedback.
  • Wij presteren samen met plezier en vieren onze successen.

Werken bij de Keukenfabriek

Van begin tot eind maken we een samengesteld product. En daar komt veel bij kijken. Dat maakt ook dat jouw baan dynamisch is en blijft. Zoek je verdieping of juist verbreding? We leiden zelf onze mensen op en zorgen voor doorgroeimogelijkheden. Dat maakt ook dat onze collega’s lang bij ons werken. En daar zijn we trots op. Bekijk onze vacatures voor een baan die bij jou past.