Business to Business (B2B)

Werken bij het verkoopkanaal B2B is… 

 "Van begin tot eind betrokken zijn bij het proces. Wij willen dat je de relatie blijft zien tussen wat je doet en wat het eindresultaat is. Ik denk dat dat het leuk maakt om bij ons te werken.’’ - Bart Meeuwsen, directeur B2B

Wat we doen bij B2B
Huur je een woning in Nederland? Dan is de kans groot dat jij een Bruynzeel keuken of Keller keuken hebt en deze dus van ons Business to Business (B2B) verkoopkanaal komt. Ondanks dat de uiteindelijke gebruiker hetzelfde is als bij andere verkoopkanalen, hebben wij met een andere doelgroep te maken. Wij spreken de aannemers, makelaars, woningcorporaties en eigenaren van panden om keukens aan te leveren. 

We doen het samen
Naast losstaande opdrachten, werken we ook projectmatig. Bijvoorbeeld bij de bouw van een appartementencomplex. Bij projecten zoeken wij actief contact met eigenaren of betrokken aannemers. Zo leveren we keukens voor een heel pand. Dat zijn grote klussen, waarbij elke collega van toegevoegde waarde is. We doen het samen.

Het doel binnen B2B
We hebben een mooie reputatie opgebouwd, waardoor klanten vaak meerdere keren bij ons terugkomen. Je kan op ons bouwen en je weet wat je krijgt van een vertrouwd merk. Dat spreekt opdrachtgevers aan. Vanuit B2B plaatsen we ongeveer 20.000 keukens per jaar in huurwoningen. Dat is belangrijk, omdat we zo een constante stroom aan werk leveren voor de Keukenfabriek. We gaan daarom graag langdurige klantrelaties aan.

Van begin tot eind betrokken
Vind jij het leuk om te zien wat jouw aandeel is in een groter geheel? Bij ons weet je waar je het voor doet. Van de klantenservice tot aan de buitendienst, projectbegeleiders en marketing. Iedereen heeft invloed op het proces. En dus directe verantwoordelijkheid.

‘’Wij geloven er in dat mensen zelf weten wat ze moeten doen. Je hebt zelf de regie.’’ – Bart Meeuwsen, directeur B2B

Werken bij B2B
Van klantcontact, tot service inplannen en keukens bestellen. Geen vraag is hetzelfde bij de klantenservice van B2B, waardoor je baan dynamisch blijft. Je levert op alle vlakken een bijdrage. Als projectleider of accountmanager krijg jij de vrijheid om je dagen zelf in te delen. Wij rekenen je niet af op het aantal bezoeken. We vertrouwen liever op jouw inzicht. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer functies die kunnen aansluiten op jouw wensen. Meer weten? Klik dan door naar de vacatures.[CW3]