Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Bruynzeel Keukens is… warm, dynamisch en natuurlijk hard werken.

We zorgen goed voor onze medewerkers, zodat iedereen gedreven en enthousiast aan de slag kan. Daarom hebben we arbeidsvoorwaarden samengesteld waar we trots op zijn.

Vakantie
Na hard werken is het tijd voor rust. Op fulltime basis krijg je 24 vakantiedagen en 12 ATV-dagen als dat van toepassing is op jouw functie. Werk je in één van onze winkels? Onze openingstijden maken dat een fulltime werkweek 37,5 uur is en daarbij horen 5 Atv-dagen.

Pensioen en cao
Zodra je bij ons werkt, val je onder de cao Interieurbouw en Meubelindustrie en bouw je een fijn pensioen op.

Reiskostenvergoeding én thuiswerken
Voor het reizen naar je werk krijg je € 0,21 per kilometer. Werk je (maximaal 50%) thuis? Dan krijg je van ons een thuiswerkvergoeding van € 6,- per dag.

Leuke extra’s
Hoera! Op je verjaardag krijg jij € 100,- verjaardagsuitkering en in december ook nog eens een eindejaarsuitkering van 0,75% van je jaarinkomen en in januari een winstuitkering. Daarnaast hebben we extra’s afhankelijk van je functie en prestaties, bijvoorbeeld een targetbonusregeling.

Alles zodat jij je werk goed kan uitvoeren
Als je een auto van de zaak krijgt, is deze altijd elektrisch. We lopen graag voorop als het gaat om verduurzaming. Wil je daar meer over weten? Klik dan verder naar de over ons pagina. Daarnaast krijgen alle kantoormedewerkers een laptop en telefoon als dat nodig is voor je functie. Zo kunnen we op afstand werken als dat nodig is.

Opleidingsmogelijkheden
Maak je geen zorgen om kennis die je nog niet hebt. Wij investeren in onze medewerkers en besteden veel aandacht aan de onboardingAfhankelijk van je functie krijg je tussen twee en acht weken klassikaal en digitaal een inwerkprogramma. Daarnaast hebben wij de DKG Academie. Een platform waarop je honderden opleidingen kan vinden die we deels zelf ontwikkelen. Zo leren we samen. Wil je doorgroeien naar vakspecialist of een leidinggevende functie? Dan hebben we een management development programma.

Gezondheid
Wij dragen graag bij aan jouw gezondheid. Daarom bieden we een fitplan aan. Als jij bij een gekwalificeerde sportschool zit, betalen we een bijdrage. Dagelijks bieden we gratis vers fruit aan op het hoofdkantoor en in de fabriek. Als je in één van onze winkels werkt is er natuurlijk een eigen keuken waar we regelmatig koken.