Onboarding

Voel je thuis

Als medewerker bij Bruynzeel Keukens willen we dat jij je snel thuis voelt. Een goede relatie en een goed resultaat, daar richten we ons op. Daarom besteden we graag aandacht aan onze cultuur en natuurlijk het onboardingstraject. 

Elke maand hebben we een welkomstdag. Op deze dag duik jij samen met andere nieuwe collega’s de organisatie in. ’s Middags spelen we een spel waardoor je je directe collega’s én collega’s buiten de afdeling leert kennen. Van de ICT-afdeling tot aan de klantenservice en het management. Zo bouwen we aan een open cultuur. In de eerste twee weken doorloop je een digitale leerlijn. Zo leer je de basis van de functie kennen. Daarna is het aan je leidinggevende om jou in te werken op je werkplek.

De onboarding voor aankoopadviseurs
Als aankoopadviseur in onze winkels hoef je nog geen specifieke kennis van keukens te hebben om aan de slag te gaan. We kijken liever of jij écht contact kan maken. Alleen als je de juiste vragen stelt en luistert, kan je een keuken aanbieden die aansluit bij de wensen van de klant. Daarom is het onboardingstraject een beetje anders dan de eerdergenoemde onboarding. Dit zijn de stappen die je volgt:

1. Je begint een inwerktraject van acht weken. Zowel klassikaal als digitaal leer jij alles wat je moet weten. Van de verschillende materialen voor de kasten tot aan de apparatuur. Het ontwerpen en intekenen van de keukens tot het voeren van gesprekken met klanten. Het komt allemaal voorbij

2. Onder begeleiding van je leidinggevende ga je ook in de winkel aan de slag. Misschien verkoop jij je eerste keuken al tijdens het inwerktraject

3. In de laatste week komt iedereen terug naar het hoofdkantoor. Je leert dan alles over onze systemen en dit sluit je af met een examen.

4. In de maanden daarna ga je lekker aan de slag en doe je nog meer kennis op tijdens je werkzaamheden. Denk aan luxe assortimenten en verschillende eilandopstellingen. Je leert elke dag bij!

 Wij helpen jou aan de juiste kennis zodat je vol zelfvertrouwen en overtuiging aan de slag kan.