"De adviesgesprekken zijn het hoogtepunt van mijn dag"
Robin van Haaren
Verkoper Homestudio’s @ Utrecht

Ons team is erg leuk. Wij kunnen goed met elkaar overweg en helpen elkaar waar nodig. Dat vind ik ook erg belangrijk. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat werkt prettig. We vechten niet om een klant, we helpen de klant. Zoals wij openstaan voor de vragen van de klant, zo staat Bruynzeel Keukens open voor jouw vragen als medewerker. Je bent hier geen nummer, je hebt hier een stem.

"Het is mooi als je klanten van positieve emoties kan voorzien"
Melvin de Ruijter
Klantbegeleider Koopwoningen @ Bergen op Zoom

Vanaf het moment dat een keuken verkocht is, is het aan mij om de verwachtingen waar te gaan maken. Ons productieproces maakt ons bijzonder; wij maken namelijk alles zelf. Hiermee ontzorgen wij de klant. Voordat de klanten de sleutel van hun nieuwe huis krijgen, hebben wij alles van A tot Z al gedaan. Het geeft mij een goed gevoel als alle communicatiestromen en processen naadloos op elkaar aansluiten. Daar doe je het uiteindelijk voor en daar ben ik best trots op.

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt
Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

"Ik ben absoluut trots op Bruynzeel Keukens"
Harry Janvier
HR Adviseur @ Bergen op Zoom

Van de acht jaar dat ik hier nu werk, is geen jaar hetzelfde geweest. Dat komt doordat wij onszelf hele ambitieuze doelen stellen. Die we nog waar maken ook. Ik ben trots op het product dat we leveren maar ik ben vooral trots op iedereen die hier werkt. Wij hebben de charme van een kleine organisatie, maar ook de pit! Het feit dat wij onze doelen halen en dat we het allemaal samen doen, dat is iets heel bijzonders.

"Je hoeft geen affiniteit met keukens te hebben, maar wel met een productiebedrijf"
Anky Laming
Teamleider Kantine @ Bergen op Zoom

Wat Bruynzeel Keukens uniek maakt? Wij zijn een sterke Retail organisatie met de kracht van een eigen fabriek. Zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand is uitgebreid en divers. Dat is volgens mij de kracht van Bruynzeel Keukens, we houden elkaar in balans. Je bewandelt hier geen gebaande paden, die moet je zelf maken. Daardoor staan wij stevig in onze schoenen. Iedereen heeft een stem binnen de organisatie.

"Geen enkele keuken is hetzelfde"
Ersin Sahinkaya
Projectleider @ Barendrecht

Toen ik net begon bij Bruynzeel Keukens dacht ik heel even 'waar ben ik aan begonnen?'. Het verkoopgesprek vond ik ontzettend leuk maar het uittekenen van een keuken was een flinke uitdaging. Eigenlijk teken je voornamelijk vierkante blokken, hoe kan je daar nou creatieve ideeën op uitoefenen? Dat was voor mij nog wel eens een opgave. Mijn manager heeft mij van begin tot eind geholpen. De aandacht die Bruynzeel Keukens aan mijn ontwikkeling heeft gegeven, die heb ik nog nergens anders meegemaakt. En nu? Ik teken bijna met mijn ogen dicht. Oefening baart kunst toch?

"De combinatie van service leveren en kennis overdragen maakt mijn baan uitdagend"
Machuut van den Bos
Service Monteur @ Zuid-Holland

Doordat ik achter de materialen die wij gebruiken sta, kan ik de kwaliteit leveren die nodig is. Mijn kennis over deze materialen probeer ik ook zo goed mogelijk over te brengen op mijn collega’s hier bij Bruynzeel Keukens maar ook op andere monteurs die onze keukens moeten plaatsen. Daarom ben ik regelmatig in India, Dubai of Marokko om monteurs en aannemers te helpen bij de installatie van de keuken. Zo leveren wij ook buiten Nederland de kwaliteit die wij willen leveren.

"Met mijn passie voor interieur kijk ik verder dan de keuken alleen"
Petra Nuijens
Verkoper @ Amsterdam

Bij Bruynzeel Keukens word je goed opgeleid en ingewerkt, waardoor je heel goed leert om op een adviserende manier te verkopen. Ik vind het ontzettend leuk om klanten te adviseren en met mijn passie voor interieur kijk ik verder dan de keuken alleen. Ik leer de klant stap voor stap kennen en aan de hand van hun verhaal en wensen probeer ik ze gelukkig te maken met de aankoop van hun droomkeuken.