“Ik doe een heleboel in acht uur tijd”
Daniel Haneman Rodriques, Accountmanager @ Bergen op Zoom

Het verkopen van een keuken is maatwerk. Je bent voor veel mensen bezig met het verwezenlijken van een droom. Mensen hebben er vaak jarenlang voor gespaard. Het geeft een enorme voldoening als je dan de service kan verlenen die zij nodig hebben. Dat zorgt voor een drukke maar hele leuke werkdag. Je bent lekker bezig.

Bekijk alle vacatures
"De adviesgesprekken zijn het hoogtepunt van mijn dag"
Robin van Haaren, Verkoper Homestudio’s @ Utrecht

Ons team is erg leuk. Wij kunnen goed met elkaar overweg en helpen elkaar waar nodig. Dat vind ik ook erg belangrijk. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat werkt prettig. We vechten niet om een klant, we helpen de klant. Zoals wij openstaan voor de vragen van de klant, zo staat Bruynzeel Keukens open voor jouw vragen als medewerker. Je bent hier geen nummer, je hebt hier een stem.

Bekijk alle vacatures
"De complexiteit maakt een keuken bijzonder"
Jeroen Hegi, Teamleider klantenservice retail @ Bergen op Zoom

Heel zwart-wit gezegd is een keuken eigenlijk een bonte verzameling van meubels: er staan een paar kastjes op een rij met daarop een werkblad en ruimte voor een aantal apparaten. Toch is het deze samenstelling van de vele losse onderdelen wat een keuken bijzonder maakt. Je kunt namelijk geen onderdeel weglaten. De complexiteit die achter een keuken schuil gaat, is ontzettend interessant.

Bekijk alle vacatures
"Ik ben heel even onderdeel van iemands leven"
Claudia Verdoolaege, Medewerker Marketing @ Bergen op Zoom

Mijn eerste indruk van Bruynzeel Keukens? Een warm bad. Vanaf dag één voelde het goed. Zo voelt het nog steeds. Iedereen heeft hier maar een doel voor ogen: het helpen van onze klanten. Er zijn zoveel verschillende manieren te bedenken om mensen te helpen bij hun vraagstukken. Dat is de uitdaging die ik zo leuk vind. Ik heb echt het gevoel dat ik heel even onderdeel van iemands leven ben.

Bekijk alle vacatures
"Het is mooi als je klanten van positieve emoties kan voorzien"
Melvin de Ruijter, Klantbegeleider Koopwoningen en Huurderskeuze @ Bergen op Zoom

Vanaf het moment dat een keuken verkocht is, is het aan mij om de verwachtingen waar te gaan maken. Ons productieproces maakt ons bijzonder; wij maken namelijk alles zelf. Hiermee ontzorgen wij de klant. Voordat de klanten de sleutel van hun nieuwe huis krijgen, hebben wij alles van A tot Z al gedaan. Het geeft mij een goed gevoel als alle communicatiestromen en processen naadloos op elkaar aansluiten. Daar doe je het uiteindelijk voor en daar ben ik best trots op.

Bekijk alle vacatures
"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures
"Ik ben absoluut trots op Bruynzeel Keukens"
Harry Janvier, HR adviseur @ Bergen op Zoom

Van de acht jaar dat ik hier nu werk, is geen jaar hetzelfde geweest. Dat komt doordat wij onszelf hele ambitieuze doelen stellen. Die we nog waar maken ook. Ik ben trots op het product dat we leveren maar ik ben vooral trots op iedereen die hier werkt. Wij hebben de charme van een kleine organisatie, maar ook de pit! Het feit dat wij onze doelen halen en dat we het allemaal samen doen, dat is iets heel bijzonders.

Bekijk alle vacatures
"Je hoeft geen affiniteit met keukens te hebben, maar wel met een productiebedrijf"
Anky Laming, Klantbegeleider Klantenservice Garantie @ Bergen op Zoom

Wat Bruynzeel Keukens uniek maakt? Wij zijn een sterke Retail organisatie met de kracht van een eigen fabriek. Zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand is uitgebreid en divers. Dat is volgens mij de kracht van Bruynzeel Keukens, we houden elkaar in balans. Je bewandelt hier geen gebaande paden, die moet je zelf maken. Daardoor staan wij stevig in onze schoenen. Iedereen heeft een stem binnen de organisatie.

Bekijk alle vacatures
"Geen enkele keuken is hetzelfde"
Ersin Sahinkaya, Verkoper @ Barendrecht

Toen ik net begon bij Bruynzeel Keukens dacht ik heel even 'waar ben ik aan begonnen?'. Het verkoopgesprek vond ik ontzettend leuk maar het uittekenen van een keuken was een flinke uitdaging. Eigenlijk teken je voornamelijk vierkante blokken, hoe kan je daar nou creatieve ideeën op uitoefenen? Dat was voor mij nog wel eens een opgave. Mijn manager heeft mij van begin tot eind geholpen. De aandacht die Bruynzeel Keukens aan mijn ontwikkeling heeft gegeven, die heb ik nog nergens anders meegemaakt. En nu? Ik teken bijna met mijn ogen dicht. Oefening baart kunst toch?

Bekijk alle vacatures
"De combinatie van service leveren en kennis overdragen maakt mijn baan uitdagend"
Machuut van den Bos, Service monteur @ Zuid-Holland

Doordat ik achter de materialen die wij gebruiken sta, kan ik de kwaliteit leveren die nodig is. Mijn kennis over deze materialen probeer ik ook zo goed mogelijk over te brengen op mijn collega’s hier bij Bruynzeel Keukens maar ook op andere monteurs die onze keukens moeten plaatsen. Daarom ben ik regelmatig in India, Dubai of Marokko om monteurs en aannemers te helpen bij de installatie van de keuken. Zo leveren wij ook buiten Nederland de kwaliteit die wij willen leveren.

Bekijk alle vacatures